logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 808902
185371168508833814570112504_241274.jpg

PJATALARESE /PUNETORE KUZHINE OFERTA PUNE - Restorant Cajupi

T • Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

PJATALARESE /PUNETORE KUZHINE OFERTA PUNE - RESTORANT CAJUPI

Kushte te mira pune, kerkohet te punesohet pjatalarese/punetore kuzhine, Adresa: BLV Zhan D'ark, tek ish ekspozita Shqiperia Sot, Pallati E88, kati 1, Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED