logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 811039
269298168544947788711373904_762562.jpg
7936451685449477420383948927_208331.jpg
7936451685449477420383948927_208331.jpg

NDIHMES KUZHINIER/E Njoftime pune - Bati Restorant Kërkon të punësojë

T • Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

NDIHMES KUZHINIER/E NJOFTIME PUNE - BATI RESTORANT KËRKON TË PUNËSOJË

1 dite ne jave pushim. Siguracione te paguara, Adresa: Rr. "Mine Peza". Kontaktoni ne: whap ne:

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED