logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 766585
3408821678955467148771771989_707192.jpg

KUZHINIER SALT Tirana Kërkon të punësojë

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

KUZHINIER SALT TIRANA KËRKON TË PUNËSOJË

? Diplomë profesionale në Kulinari, Shkolle Kuzhine ose fusha te ngjashme, trajnime të ndryshme;? Aftësi për zgjidhjen e problemeve në mënyrë eficente;? Aftësi të mira në menaxhimin e kohës;? Të jetë i/e motivuar dhe energjik/e;? Etikë profesionale dhe gjithmonë i/e gatshëm.? Të jetë i/e motivuar dhe energjik/e,? Aftësi shumë të mira menaxheriale,? Aftësi shumë të mira komunikuese, ? përgjegjës për furnizimin e kuzhinës me të gjitha produktet e nevojshme për gatime ditore;? përgatit të gjitha artikujt ushqimore sipas metodave dhe recetave të përcaktuara nga shefi i kuzhinës;? ndihmon shefin e kuzhinës dhe kuzhinierin në pergatitjen e ushqimit; ? pergjegjës për larjen e perbëresvë të gatimit dhe parapergatitjen e tyre;? siguron përputhjen me të gjitha rregulloret e shëndetit dhe sigurisë brenda zonës së kuzhinës, nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me revo hospitality group, jeni te mirëpritur të dorëzoni cv tuaj në adresën e email-it ose ne tel

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED