logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 738852
9277831673795318652004499669_595629.jpg

KAMARIER RESTORANTI Njoftime pune - Bujtina Turistike Panorama! Kërkon të punësojë

Dajt, Albania • Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

KAMARIER RESTORANTI NJOFTIME PUNE - BUJTINA TURISTIKE PANORAMA! KËRKON TË PUNËSOJË

* Me eksperience pune ne restorante te kategorise se pare. Mosha 30 - 45 vjeç. Te jete njohes i nje gjuhe te huaj. Ushqimi dhe transporti ofrohet nga kompania, Adresa: Dajt, Lokal Panorama. Kontakto ne whap ne:

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED