logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 746993
8526801676880009700722874380_924534.png

EKZEKUTUES SHITJESH Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k (CCBS) po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin e mëposhtëm për zonën Burrel & Klos Tek CCBS, ne jemi të bindur për rritjen e biznesit tonë, për kontributin në komunitetet lokale dhe në

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

EKZEKUTUES SHITJESH COCA-COLA BOTTLING SHQIPËRIA SH.P.K (CCBS) PO KËRKON KANDIDATË TË PËRSHTATSHËM NË POZICIONIN E MËPOSHTËM PËR ZONËN BURREL & KLOS TEK CCBS, NE JEMI TË BINDUR PËR RRITJEN E BIZNESIT TONË, PËR KONTRIBUTIN NË KOMUNITETET LOKALE DHE NË

• Përbën avantazh arsimi i lartë dhe eksperiencat e mëpërparshme në pozicione të ngjashme.• Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të punojë në grup.• Të ketë dëshirë të punojë në terren.• Leje drejtimi automjeti.• Të banojë në Burrel/Klos, • viziton çdo pikë shitje në zonën e tij sipas programit ditor.• sigurohet që produkti është i pozicionuar në vëndin e duhur dhe sipas standarteve të ccbs.• kontrollon gjëndjen e stokut të produktit në pikën e shitjes.• merr porositë tek klientët ekzistues dhe identifikon klientët e rinj.• garanton vendosjen e materialeve promocionale në pikën e shitjes.• bashkëpunon dhe shkëmben informacione të vazhdueshme me përgjegjësin e zonës., të interesuarit duhet të dërgojnë një kërkesë për punësim ku të specifikohet kërkesa për pozicionin e punës dhe një kopje të cv brenda datës 10 shkurt 2023 në adresen e-mail:, Tiranë

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED