logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 802872
156813168424534160166577337_253946.jpg
1359981684245341439073396410_608293.jpg
1359981684245341439073396410_608293.jpg

BANAKIER/E Njoftime pune - SOLEIL Caffe ofron vend pune per:

Tirane • Albania

1016

PËRSHKRIMI

BANAKIER/E NJOFTIME PUNE - SOLEIL CAFFE OFRON VEND PUNE PER:

Me eksperience pune. Kushte shume te mira pune, Adresa: Adresa: Rr. :Jordan Misja", kompleksi Gener 2

SEKTOR

Njoftime pune

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED