Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

USTA DURALUMINI

Për një kompani lider në fushën e ndërtimit jemi duke kërkuar: Specialist Vetratash/Duralumini

Kriteret

Me eksperience pune.

Detyrat dhe Pagesa

50,000-90,000 lekë
Ditet e Punes: Hene-Shtune, orari i punes: 07:30-16:00

Kontakte

Tiranë
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 29/01/2023

)