Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETOR NDERTIMI Njoftime pune - Kompani Prestigjoze kerkon punetore ne fushen e ndertimit Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme, fikse ne banke+ sigurime te paguara |

Ne fushen e ndertimit, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rruga e Kavajes, perballe qendres Globe, Tiranë

Botuar më 30/05/2023
shume e kenaqshme, fikse ne banke+ sigurime te paguara

PUNONJESE PASTRIMI AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg.ompania ju fton të aplikoni në pozicionin: Punonjëse Pa

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Ofrohet: Kushte shume te mira pune dhe page konkuruese. |

Të kenë eksperienca të mëparshme në këtë fushë;të jenë të afta të kryejnë detyrat në kohë dhe sipas standarteve të përcaktuara;të kenë aftësi shumë të mira komunikuese;aftësi për të mbajtur marrëdhenie të mira me punonjësit e tjerë;të jenë të gatshme për të punuar me orare të zgjatura;të jenë korrekte., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 30/05/2023
Ofrohet: Kushte shume te mira pune dhe page konkuruese.

PUNETOR AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj në pozicionin: Puneto

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme. |

Ofrohen kushte shume te mira pune dhe page.te interesuarit te kontaktojne ne numrin e kontaktit: 0684052085, ofrohen kushte te mira pune. ofrohet mundesi rritje profesionale. ofrohet mundesi promovimi brenda grupit., kandidatet e interesuar jane te lutur te kontaktojne ne nr e kontaktit: 068 40 52 085., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", A0/1, Selite, Tirane., Tiranë

Botuar më 30/05/2023
E diskutueshme.

SPECIALIST NDERTIMI AGI KONS SHPK Agikons Sh.P.K kompania lider në fushën e ndërtimit dhe zhvillimit të pasurive të paluajtshme, themeluar në vitin 1996 dallohet për cilësinë dhe standartin e lartë të punimeve.Në kuadër të zgjerimit të aktivitetit të saj

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Bazuar në eksperiencën e kandidatit. |

KualifikimetEksperiencë e mëparshme pune në fushën e ndërtimit. Të zotërojë në nivel të mirë proçeset kryesore të punës si: muratur, suvatime, hidroizolime, armaturë etj.Të jetë i përgjegjshëm dhe korrekt në orarin e punës., ofrohen mundesi rritjeje profesionale dhe promovimi brenda grupit., për më tepër informacion jeni të lutur të kontaktoni ne nr e kontaktit: 068 40 52 085 / 068 40 16 639., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 30/05/2023
Bazuar në eksperiencën e kandidatit.

BOJAXHI MOBILERIE Për një kompani lider në fushën e ndërtimit jemi duke kërkuar: Bojaxhi Mobilerie

Paga: E kenaqshme |

Me eksperience pune., ditet e punes: hene-shtune, orari i punes: 07:30-16:00. dita e djele pushim, Tiranë

Botuar më 29/05/2023
E kenaqshme

MARANGOZ Për një kompani lider në fushën e ndërtimit jemi duke kërkuar: Marangoz

Paga: E kenaqshme |

Me eksperience pune., ditet e punes: hene-shtune, orari i punes: 07:30-16:00. dita e djele pushim, Tiranë

Botuar më 29/05/2023
E kenaqshme

PUNETOR NDERTIMI Për një kompani lider në fushën e ndërtimit jemi duke kërkuar: Punetore Ndertimi/Ndihmes

Paga: E kenaqshme |

Me eksperience pune., ditet e punes: hene-shtune, orari i punes: 07:30-16:00. dita e djele pushim, Tiranë

Botuar më 29/05/2023
E kenaqshme

TAPICIER Për një kompani lider në fushën e ndërtimit jemi duke kërkuar Tapicier.

Paga: E kenaqshme |

Punohet: hene - e shtune , 07:30 - 16:00. kontrate e rregullt pune., Tiranë

Botuar më 29/05/2023
E kenaqshme

SALDATOR Për një kompani lider në fushën e ndërtimit jemi duke kërkuar: Saldator

Paga: E kenaqshme |

Me eksperience pune., ditet e punes: hene-shtune, orari i punes: 07:30-16:00. dita e djele pushim., Tiranë

Botuar më 29/05/2023
E kenaqshme
)