Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SPECIALIST Shoqeria “PE- VLA- KU” sh.p.k kerkon te punesoje punetore, te cilet te jene te gatshem te punojne ne objektin tone ne Vore: · Hidraulik. · Elektriçist. · Murator. · Suvatues. · Pllakashtrues. · Specialist për montim çatie. · Manovrator. · Shof

Paga: OFROHEN PAGA TE MIRA |

Të cilët duhet të permbushin kërkesat si me poshtë: 1. Të kenë të paktën experience pune, sipas pozicionit të kërkuar. 2. Të jenë të pergjegjshem në punë. 3. Të kenë aftësi të mira komunikimi edhe bashkëpunimi me kolegët. 4. Të jenë të gatshëm të nisen në cdo kohë, Adresa: SHENIM: Te gjithë kandidatet e interesuar të dërgojnë CV-të ne: [email protected] ose te kontaktojne ne numrin: 0697085825. Vetëm kandidatët e perzgjedhur do te kontaktohen!

Botuar më 31/05/2023
OFROHEN PAGA TE MIRA

PUNETOR NDERTIMI Njoftime pune - Kompani Prestigjoze kerkon punetore ne fushen e ndertimit Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme, fikse ne banke+ sigurime te paguara |

Ne fushen e ndertimit, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rruga e Kavajes, perballe qendres Globe, Tiranë

Botuar më 30/05/2023
shume e kenaqshme, fikse ne banke+ sigurime te paguara

PUNONJESE PASTRIMI AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg.ompania ju fton të aplikoni në pozicionin: Punonjëse Pa

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Ofrohet: Kushte shume te mira pune dhe page konkuruese. |

Të kenë eksperienca të mëparshme në këtë fushë;të jenë të afta të kryejnë detyrat në kohë dhe sipas standarteve të përcaktuara;të kenë aftësi shumë të mira komunikuese;aftësi për të mbajtur marrëdhenie të mira me punonjësit e tjerë;të jenë të gatshme për të punuar me orare të zgjatura;të jenë korrekte., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 30/05/2023
Ofrohet: Kushte shume te mira pune dhe page konkuruese.

PUNETOR AGI KONS SHPK AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Kompania po kërkon të zgjerojë stafin e saj në pozicionin: Puneto

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme. |

Ofrohen kushte shume te mira pune dhe page.te interesuarit te kontaktojne ne numrin e kontaktit: 0684052085, ofrohen kushte te mira pune. ofrohet mundesi rritje profesionale. ofrohet mundesi promovimi brenda grupit., kandidatet e interesuar jane te lutur te kontaktojne ne nr e kontaktit: 068 40 52 085., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", A0/1, Selite, Tirane., Tiranë

Botuar më 30/05/2023
E diskutueshme.

SPECIALIST NDERTIMI AGI KONS SHPK Agikons Sh.P.K kompania lider në fushën e ndërtimit dhe zhvillimit të pasurive të paluajtshme, themeluar në vitin 1996 dallohet për cilësinë dhe standartin e lartë të punimeve.Në kuadër të zgjerimit të aktivitetit të saj

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Bazuar në eksperiencën e kandidatit. |

KualifikimetEksperiencë e mëparshme pune në fushën e ndërtimit. Të zotërojë në nivel të mirë proçeset kryesore të punës si: muratur, suvatime, hidroizolime, armaturë etj.Të jetë i përgjegjshëm dhe korrekt në orarin e punës., ofrohen mundesi rritjeje profesionale dhe promovimi brenda grupit., për më tepër informacion jeni të lutur të kontaktoni ne nr e kontaktit: 068 40 52 085 / 068 40 16 639., Adresa: Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selite, Tirane, Tiranë

Botuar më 30/05/2023
Bazuar në eksperiencën e kandidatit.

BOJAXHI MOBILERIE Për një kompani lider në fushën e ndërtimit jemi duke kërkuar: Bojaxhi Mobilerie

Paga: E kenaqshme |

Me eksperience pune., ditet e punes: hene-shtune, orari i punes: 07:30-16:00. dita e djele pushim, Tiranë

Botuar më 29/05/2023
E kenaqshme

MARANGOZ Për një kompani lider në fushën e ndërtimit jemi duke kërkuar: Marangoz

Paga: E kenaqshme |

Me eksperience pune., ditet e punes: hene-shtune, orari i punes: 07:30-16:00. dita e djele pushim, Tiranë

Botuar më 29/05/2023
E kenaqshme

PUNETOR NDERTIMI Për një kompani lider në fushën e ndërtimit jemi duke kërkuar: Punetore Ndertimi/Ndihmes

Paga: E kenaqshme |

Me eksperience pune., ditet e punes: hene-shtune, orari i punes: 07:30-16:00. dita e djele pushim, Tiranë

Botuar më 29/05/2023
E kenaqshme

TAPICIER Për një kompani lider në fushën e ndërtimit jemi duke kërkuar Tapicier.

Paga: E kenaqshme |

Punohet: hene - e shtune , 07:30 - 16:00. kontrate e rregullt pune., Tiranë

Botuar më 29/05/2023
E kenaqshme
)