Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SPECIALIST

AGI KONS SHPK

AGIKONS SH.P.K ËSHTË NJË NGA KOMPANITË LIDER NË FUSHËN E NDËRTIMIT NËSHQIPËRI, E CILA DALLOHET PËR STANDARDET DHE CILËSINË E PUNIMEVE ME ÇMIMET MËKONKURUESE NË TREG. THEMELUAR QË NË VITIN 1996, AGIKONS KA KRIJUAR DHE ZBATUARSHUMË PROJEKTE TË SUKSESSHME SI: KODRA E DIELLIT 1&2 (TIRANË), ''MAREARESORT'' (KAVAJË), ''TARRACA E ULLIJVE'' (DHËRMI), ''PLAZHI I GURTË'' (QEPARO),''BOUGAINVILLE BAY'' (SARANDË) SI EDHE ''MESHTEKNA'' BREZOVICE.KOMPANIA FTON TË GJITHË KANDIDATËT E INTERESUAR TË APLIKOJNË PËR POZICIONIN E PUNËS: SPECIALIST BOJATISJE"

Kriteret

Mosha 20 -55 vjeç.
Kohe e plote
• Kandidatët duhet të kenë eksperiencë të mëparshme pune.• Ofrohen kushte shume te mira pune dhe page.

Detyrat dhe Pagesa

E diskutueshme. Bazuar në përvojën e kandidatëve.
Për më tepër informacion kontaktoni: 068 40 52 085. Email: [email protected]

Kontakte

Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selitë , Tiranë
Tiranë
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 26/01/2023

)