Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SALDATOR

Kompani Private

Kërkon të punësojë

Kriteret

(me argon dhe elktrogjen). Mosha 45 vjec.Puna 8.00-16.30

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte


Botuar më 10/10/2019

)