Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SALDATOR

(Specialiste/Teknik) - Profesionisti - Për një kompani lider në fushën e ndërtimit.

Kriteret

Eksperience 2-5vite ne kete fushe.

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme
Puna nga dita e hene - e shtune 07:30-16:00, e diela pushim

Kontakte

Kodra e Diellit
Tiranë

Botuar më 22/02/2024

)