Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

NDIHMESE Catering 21-shi Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + mundesi rritje ne baze te aftesive |

Ne kuzhine. Te jete e afte ne sherbim banakuTe jete e afte ne mbushje vasketash dhe sherbim delivery. Te kete eksperiene pune te meparshme ne kete profil. Te jete i/e shkathet dhe te dije te beje sallatat., mosha 22-45 vjeç, te interesuarat te kontaktojne ne nr e kontaktit ose te paraqiten prane ambjenteve, Adresa: Tek 21 Dhjetori, rruga Sali Butka, pas UET-se

Botuar më 22/09/2020
e kenaqshme + mundesi rritje ne baze te aftesive

MJESHTER SKELERIE KOMPANI PRESTIGJOZE NDERTIMI Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

/ PUNETORE SKELERIE, kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit, Adresa: Laprake, Tiranë

Botuar më 22/09/2020
Paga e kenaqshme

PUNETOR GIPSI Kerkojme te punesojme

Paga: e kenaqshme |

Per prodhime kornizash ne allci, kushte shume te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 21/09/2020
e kenaqshme

PUNETOR Fabrike e prodhimit te pllakave per Tortuare

Paga: e kenaqshme, gjithnje ne rritje sipas kualifikimit |

Me kualifikim te mesem per manovrator te presave te prodhimit. Preferohen personat qe kane bere kurse kualifikimi, elektrik, mekanik, hidraulik, mosha deri ne 40 vjec, Adresa: Laprake. Tek ish kombinati Josif Pashko, Tiranë

Botuar më 21/09/2020
e kenaqshme, gjithnje ne rritje sipas kualifikimit

PUNONJES/E Kerkohen

Paga: e kenaqshme |

Per prodhim xhami ne fabrike. Kushte te mira pune., Adresa: Rr. "Myslym Keta"

Botuar më 21/09/2020
e kenaqshme

PUNETOR Fabrike Riciklimi Plastike ne kamez Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

(preferohen Femer) per Seleksionim dhe per Riciklim. Me eksperience pune., Adresa: Kamez

Botuar më 19/09/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

ARKITEKT/E PLANET NDERTIM

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E kenaqeshme |

Te jete e komunikueshme dhe me eksperienc pune, Adresa: Unaza e re , TIRANE, Tiranë

Botuar më 18/09/2020
E kenaqeshme

USTA OLIMPIA GIPS Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Gipsi dhe Allciu, me eksperience pune, kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Mbrapa policise Bashkiake, Tiranë

Botuar më 17/09/2020
e kenaqshme

PUNETOR Koimania e Sinjalistikes Kërkon të punësojë

Paga: 35.000 leke |

Krahu per pune te ndrysme ne te gjitha shqiperine.

Botuar më 14/09/2020
35.000 leke

HEKURKTHYES Shoqeria “PE- VLA- KU” sh.p.k kerkon te punesoje 10 punetore, te cilet duhet te jene tegatshem te punojne ne Shqiperi dhe ne Kosove ne pozicionin e punes si:

Paga: e kenaqshme |

(ne brigada ose individualisht) te cilet duhet te permbushin kerkesat si me poshte: 1. Te kene te pakten nje vit eksperience pune, sipas pozicionit te kerkuar. 2. Te jene te pergjegjshem ne pune. 3. Aftesi per te punuar ne grup. 4.Te jene te gatshem te nisen ne cdo kohe. (Vetëm kandidatët që do të përzgjidhen për intervistë do të kontaktohen)., Adresa: Te gjithë kandidatet e interesuar të dërgojnë CV-të e tyre në adresen: [email protected] ose tekontaktojne ne numrin e telefonit

Botuar më 14/09/2020
e kenaqshme
)