Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNETOR

Njoftime pune - Firme Private

Kërkon të punësojë

Kriteret

20-55 vjeç
Per prodhime betoni

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Kthesa e Kamzes

Botuar më 18/03/2023

)