Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNETOR MAGAZINE

Kompania Brunes sh.p.k në sajë të zgjerimit të aktivitetit, kërkon kandidatë për pozicionin 3 Punetor Magazine per Tiranen

NJË KOMPANI LIDER NË FUSHËN E MOBILIMIT DHE TREGTIMIT TË HIDROSANITAREVE DHE PLLAKAVE

Kriteret

Te kete eksperienca puneAftësi shumë të mira komunikimi dhe punë në ekip.I aftë të koordinoje dhe te balancoj punën

Detyrat dhe Pagesa

Të bëj hyrje në magazinë, çdo mall që vjen nga klientët dhe furnitorët dhe të bëjë inventarizimin e gjendjes.Te përgatisë lëndët që do t'i dërgohen fabrikave të prodhimit, në përputhje me urdhërat e punë të ardhura nga menaxheri operacional.Të kryej sistemimin e mallrave në magazinë, duke krijuar hapësirë të mjaftueshme manovrimi.
Pagese konkuruese ne treg
Personat e interesuar duhet të dërgojnë CV-ne me email ose te telefonojne ne nr e tel

Kontakte

Tiranë
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 27/05/2023

)