Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNETOR

KOMPANIA ZBOGO-JA

Kërkon të punësojë

Kriteret

Per ndertim. Te jete me banim ne Tirane Te interesuarit te dergojne CV ne Email:

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

construction_zbogo@yahoo.com
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 10/10/2019

)