Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNETOR

Kompani Prestigjoze

NE FUSHEN E NDERTIMIT
Kërkon të punësojë

Detyrat dhe Pagesa

Rifiniture, punime patinimi, shpatullimi, lyerje dhe hidroizolimi
Paga shume e kenaqshme, fikse ne bank
Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit

Kontakte

Rruga e Kavajes, perballe qendres Globe
Tiranë

Botuar më 23/05/2020

)