Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PIRUNIST

Kompania "Brunes" sh.p.k ne saj te zgjerimit të aktivitetit kerkon 1 (nje) kandidate në pozicionin: PIRUNIST

NJE KOMPANI LIDER NE FUSHEN E MOBILIMIT DHE TREGETIMIT TE HIDROSANITAREVE DHE PLLAKAVE

Kriteret

Të ketë 3 vite eksperiencë punë në pozicione të ngjashme.Të ketë certifikatë për përdorimin e pirunit.Të zbatojë rregullat e sigurisë në punë.Të ketë aftësi të punës në grup.

Detyrat dhe Pagesa

Kryen ngarkimin-shkarkimin e produkteve nga qelizat në bazë të të dhënave të sistemit të magazinës.Vendos produktet në destinacionin e tyre në qeliza sipas emërtimit dhe barkodit.Përgjegjës për përdorimin në mënyrën e duhur të pirunit.Zbatimi I rregullave të Sigurimit Teknik për përdorimin e pirunit.Zbatimi I rregullave të Sigurisë në Punë.
Pagese konkuruese ne treg
Mund të aplikoni duke dërguar Cv tuaj në adresën e emailit ose ne numrin e telefonit

Kontakte

Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 27/05/2023

)