Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

NDIHMES HIDRAULIK

Njoftime pune - HIDRO TECH DERVISHAJ

Kërkon të punësojë

Kriteret

* TE JETE ME BANIM NE TIRANE OSE NE DURRES. * KOMPANIA JONE OFRON KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE. * TE INTERESUARIT TE JENE KORREKTE NE PUNE

Detyrat dhe Pagesa

* PAGESE TE KENAQSHME

Kontakte

Rr. "Laze Filipi"

Botuar më 28/09/2023

)