Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MURATOR-KARPENTIER-HEKURTHYES

Kompania SALILLARI SHPK

Kërkon të punësojë

Kriteret

Te kete eksperience ne ndertim

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme
Te interesuarit te kontaktojne tek numri i telefonit

Kontakte

hr@salillari.al
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 14/02/2020

)