Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MURATOR

AGI KONS SHPK

AGIKONS SH.P.K ËSHTË NJË NGA KOMPANITË LIDER NË FUSHËN E NDËRTIMIT NËSHQIPËRI, E CILA DALLOHET PËR STANDARDET DHE CILËSINË E PUNIMEVE ME ÇMIMET MËKONKURUESE NË TREG. THEMELUAR QË NË VITIN 1996, AGIKONS KA KRIJUAR DHE ZBATUARSHUMË PROJEKTE TË SUKSESSHME SI: KODRA E DIELLIT 1&2 (TIRANË), ''MAREARESORT'' (KAVAJË), ''TARRACA E ULLIJVE'' (DHËRMI), ''PLAZHI I GURTË'' (QEPARO),''BOUGAINVILLE BAY'' (SARANDË) SI EDHE ''MESHTEKNA'' BREZOVICE. KOMPANIA KËRKON TË PUNËSOJË INDIVIDË TË KUALIFIKUAR NË POZICIONIN E PUNËS "SPECIALIST MURATOR"

Kriteret

Kohe e plote

Detyrat dhe Pagesa

Preferohet te kete eksperience pune.Ofrohen kushte shume te mira pune dhe page.
E diskutueshme. Bazuar në eksperiencën e kandidatëve.
Kandidatët e interesuar janë të lutur të kontaktojnë në: 068 40 52 085.

Kontakte

Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit", Selitë , Tiranë
Tiranë
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 26/01/2023

)