Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MENAXHERE BLERJESH

Kompania Brunes sh.p.k në sajë të zgjerimit të aktivitetit, kërkon kandidatë për pozicionin Menaxhere Blerjesh (Femer)!

NJË KOMPANI LIDER NË FUSHËN E MOBILIMIT DHE TREGTIMIT TË HIDROSANITAREVE DHE PLLAKAVE

Kriteret

· Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese me furnitorë të huaj;· Të ketë njohuri te proceseve operacionale, planifikimit dhe menaxhimit strategjik te logjistikës, magazinës, transportit, blerjeve, procedurave doganore;· Të krijojë dhe respektojë politikat ose procedurat brenda aktiviteteve të logjistikës;· Të ketë Diplome Universitare ne deget e Ekonomise.· Të njohë shumë mirë paketën MS Office dhe programin financiar NAV;· Të ketë minimumi 3 vite eksperience pune ne pozicione te ngjashme;· Të ketë njohje shumë të mirë të gjuhës angleze dhe italiane;- Mosha e preferuar mbi 25 vjec.

Detyrat dhe Pagesa

Pagese konkuruese ne treg
Personat e interesuar duhet të dërgojnë CV-ne me email ose te telefonojne ne nr e tel

Kontakte

Tiranë
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 17/05/2023

)