Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETOR Universal Klima

Paga: e kenaqshme |

(Mashkull) Te jete i pajisur me patente, pa eksperience pune, nen moshen 35 vjec, Adresa: Rr.Rruga e Kavajes, Tiranë

Botuar më 23/01/2020
e kenaqshme

PUNETOR Kompania ITALCOSTRUZIONI Sh.P.K Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

//ndihmes konstruksionesh metalike. Te kene eskperience ne reparte konstruksionesh metalike. Ofrohet transporti vajtje-ardhje per pikat, Adresa: Maminas-Durres, Ish Dogana-Kamez-Maminas

Botuar më 23/01/2020
e kenaqshme

SALDATOR Kompania ITALCOSTRUZIONI Sh.P.K Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Konstruksionesh metalike. Te jete i specializuar per saldime me tel, saldime MIG, Adresa: Maminas-Durres, Ish Dogana-Kamez-Maminas

Botuar më 23/01/2020
e kenaqshme

PUNONJES KOMPANI PRODHIMI

Paga: e kënaqshme |

Kandidati duhet të plotësojë keto kushte: Leje drejtimi për automjet. Përdorimi i pirunit është kriteri kryesor. Eksperiencë pune në sistemime magazinash etj Ofrohen kushte të mira pune, dërgoni cv tuaj tek adresa : info@izoterm.alkontakt: 0696036936 dhe 0694095933

Botuar më 22/01/2020
e kënaqshme

INXHINIERE Firme Ndertimi Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Inxhiniere Zyre, me eksperience pune mbi 4 vite. Te kete eksperience pune ne plotesimin e dokumentacionit te tenderave. Preferohet te njofi gjuhen Italiane, Adresa: Kopshti Zoologjik

Botuar më 22/01/2020
e kenaqshme

PUNETOR Fabrike e prodhimit te pllakave per Tortuare

Paga: e kenaqshme, gjithnje ne rritje sipas kualifikimit |

Me kualifikim te mesem per manovrator te presave te prodhimit. Preferohen personat qe kane bere kurse kualifikimi, elektrik, mekanik, saldator, hidraulik, shofer, mosha deri ne 40 vjec, Adresa: Laprake. Tek ish kombinati Josif Pashko, Tiranë

Botuar më 17/01/2020
e kenaqshme, gjithnje ne rritje sipas kualifikimit

PUNETOR KOMPANIA IDEAL E cila operon ne fushen hidraulike dhe hidrosanitare Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Mashkull ,mosha nen 35 vjec , te kete patente kategoria B, Adresa: mbrapa CASA ITALIA ( prane vega beton), Tiranë

Botuar më 14/01/2020
e kenaqshme
)