Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

INXHINIER ZBATIMI

Njoftime pune - LITA CONSTRUCTION TIRANE

Kërkon të punësojë

Kriteret

Minimumi 3 vite eksperience pune
Per kantiere ndertim objektesh

Detyrat dhe Pagesa

Shume e mire

Kontakte

Bulevardi Ri

Botuar më 28/09/2023

)