Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

FATURISTE

BRUNES

KOMPANIA "BRUNES" SH.P.K, NJE KOMPANI LIDER NE FUSHEN E MOBILIMIT DHE TREGETIMIT TE HIDROSANITAREVE DHE PLLAKAVE, NE SAJE TE ZGJERIMIT TE AKTIVITETIT, KERKON 1 KANDIDATE NE POZICIONIN "FATURISTE".

Kriteret

Kohe e plote
Kandidatja duhet të ketë diplomë universitare ( Fakulteti Ekonomik)Të ketë minimalisht 2 viet eksperiencë pune në të njëjtin profil pune.Aftesi të shkëlqyer komunikuese dhe aftesi për të punuar në ekipNjohuri në programin financiar “Microsoft Dynamics NAV”

Detyrat dhe Pagesa

Faturon të gjitha faturat e shitjes se mallit në sistem;Bën sistemim të faturave të shitjes sipas numrit rendor dhe grupit të faturave, si dhe verifikon saktësine e plotësimit të tyre;Pranon dhe regjistron porositë për shitje në sistemin kontabël.Ndërlidhë porositë e aprovuara me fletëdërgesa për të krijuar dokumentin e liferimit të mallit.Mirëmban faturat dhe dokumentet burimore në dosje, dhe sigurohet që ato të jenë të plota.Regjistron faturat e kthimit të mallit, dhe zbritjet.
E kenaqshme

Kontakte

Tiranë
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 25/05/2023

)