Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

AGJENT SHITJESH NE TERREN

Kompania Brunes sh.p.k në sajë të zgjerimit të aktivitetit, kërkon kandidatë për pozicionin Agjent Shitje ne Terren

NJË KOMPANI LIDER NË FUSHËN E MOBILIMIT DHE TREGTIMIT TË HIDROSANITAREVE DHE PLLAKAVE

Kriteret

- Te kete mbaruar Arsimin e Larte. (Prioritet Dega Marketing)- Minimumi 3 vjet eksperience ne te njejtin pozicion.- Te jete i i rregullt, serioze i shkathet, ambicioz dhe te kete aftesi te mira komunikimi.- Te kete aftesi organizative dhe manaxheriale- Te kete njohuri te gjuhes angleze (gjuhet e tjera perbejne avantazh)- Te kete leje drejtimi automjeti.- Mosha 27-35 vjec

Detyrat dhe Pagesa

1-Miremban rrjetin e klienteve ekzistues dhe identifikon kliente te rinj per kompanine2. Prezanton ne menyre profesionale produktet te cilat trajtohen ne portofilin e tij te shitjes.3. Identifikon nevojat per produkte te klienteve dhe jep propozime te ndryshme per te maksimizuar shitjet.4. Informon departamentet perkatese per tregun e produkteve qe menaxhon.5. Ofron sherbim te klientet, si para, po ashtu dhe pas shitjes.6. Merr pjese ne trainime te ndryshme qe ofrohen nga kompania.7. Rapoton mbi mbarevajtjen e punes javore te departamentet perkatese.
Pagese konkuruese ne treg
Personat e interesuar duhet të dërgojnë CV-ne me email ose te telefonojne ne nr e tel

Kontakte

Tiranë
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 27/05/2023

)