Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KOLLTUK 3-SH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 9.500 Leke

Cope ngjyre gri dhe e zeze, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 11/07/2020
9.500 leke

PUPE KATRORE

gjendja: E mire | Tiranë | 2.500 Leke

Cope ngjyre gri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 11/07/2020
2.500 leke

KEND NDENJEJE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 25.000 Leke

Vope e kuqe dhe bezhe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 11/07/2020
25.000 leke

PIKTURE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 1.500 Leke

Me kornize, natyre, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 11/07/2020
1.500 leke

PANORAME

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 1.200 Leke

Lule me kornize, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 11/07/2020
1.200 leke

PIKTURE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 1.200 Leke

Natyre, me kornize, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 11/07/2020
1.200 leke

PANORAME

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 1.800 Leke

Natyra, me kornize druri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 11/07/2020
1.800 leke

TAVOLINE NGRENIE

gjendja: E mire | Tiranë | 25.000 Leke

Me 6 karrige me tapiceri lekure kafe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 11/07/2020
25.000 leke

TAVOLINE NGRENIE

gjendja: E mire | Tiranë | 25.000 Leke

Me 6 karrige me tapiceri lekure kafe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr.Sami Frasheri, 50m mbi shkollen P.Nini.Luarasi

Botuar më 11/07/2020
25.000 leke

SHITEN 2 KREVATE TEKE ME DYSHEK

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 50.000 Leke

Nje krevat marinar me mobilje, Tirane

Botuar më 11/07/2020
50.000 leke
)