Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

TAVOLINE NGRENIE

gjendja: Shume e mire | 19.900 Leke
Karakteristika

Gjithçka per shtepine, Ne shitje, Tavolina& karrike
Tavoline ngrenie, 19.900 leke
Përshkrim

Me skelet te bardhe dhe suprine xhami te zeze, me 4 karrige, E gjeni tek Shtepie e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

19.900 leke

Botuar më 25/03/2020

Telefon
Email
)