Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

DHOME GJUMI

gjendja: E mire | Tiranë | 17.000 Leke

Me dollap me 6 kanata dhe 2 krevat tek, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 31/03/2020
17.000 leke

VAZO

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 1.500 Leke

Porcelani ngjyre gri dhe gold, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 31/03/2020
1.500 leke

KITARE

gjendja: Shume e mire | 12.000 Leke

Akustike, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 31/03/2020
12.000 leke

SHKALLE DRURI

gjendja: Shume e mire | 15.000 Leke

Me palosje, e madhe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 31/03/2020
15.000 leke/cope

STOL DRURI

gjendja: Shume e mire | 1.000 Leke

I vogel, me palosje, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 31/03/2020
100 leke/cope

VAZO METALIKE

gjendja: Shume e mire | 1.500 Leke

Me lule, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 31/03/2020
1.500 leke

DOLLAP ME 2 KANATA

gjendja: Shume e mire | 11.200 Leke

Ngjyre roze, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 31/03/2020
11.200 leke

BANAK RECEPSIONI

gjendja: Shume e mire | 15.000 Leke

Me suprine mermeri, ngj kafe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 31/03/2020
15.000 leke

KEND KOLLTUKESH

gjendja: Shume e mire | 55.000 Leke

Ngjyre bezhe me nje pupe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 31/03/2020
55.000 leke

KEND KOLLTUKESH

gjendja: Shume e mire | 39.000 Leke

Ngj bazhe, 290x200 cm, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 31/03/2020
39.000 leke
)