Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PANORAME

gjendja: Shume e mire | 600 Leke
Karakteristika

Gjithçka per shtepine, Ne shitje, Piktura/skulptura/antikuariate
Panorame, 600 leke
Përshkrim

Me kornize dhe me ndricim, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

600 leke

Botuar më 26/03/2020

Telefon
Email
)