Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHITET BUFE

Tiranë | 30.000 Leke

Drru origjinal brenda dhe jashte , ndaresen , katet , shitet per arsye emigrimi , 260 cm horizontal dhe 220 cm vertikal

Botuar më 23/01/2021
30.000 leke

DOLLAP NGJYRE ROVER

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 16.000 Leke

Me 4 kanata, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 22/01/2021
16.000 leke

DOLLAP ME 3 KANATA

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 17.000 Leke

Ngj rover, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 22/01/2021
17.000 leke

KUZHINE NE FORME L-JE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 45.000 Leke

Ngj vishnje me pana 200x250 cm, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 22/01/2021
45.000 leke

KEND KOLLTUKESH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 48.000 Leke

Ngjyre gri, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 22/01/2021
48.000 leke

KOLLTUKE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 38.000 Leke

3+2+1+1, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 22/01/2021
38.000 leke

KEND KOLLTUKESH

gjendja: Shume e mire | 53.500 Leke

Ngjyre gri, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasi Shanto"

Botuar më 22/01/2021
53.500 leke

TAVOLINE NGRENIE

gjendja: Shume e mire | 12.900 Leke

Me suprine xhami dhe 6 karrige, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasi Shanto"

Botuar më 22/01/2021
12.900 leke

DIVAN TRESH

gjendja: Shume e mire | 14.000 Leke

Kanape, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasi Shanto"

Botuar më 22/01/2021
14.000 leke

KREVAT ESTETIKE

gjendja: Shume e mire | 25.000 Leke

Me skelet druri, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasi Shanto"

Botuar më 22/01/2021
25.000 leke/cope
)