Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHITET TAVOLINE TV

gjendja: E mire | Dajt | 7.000 Leke

Tavoline televizori, Fresku

Botuar më 01/10/2023
7.000 leke/cope

SHES KEND ME TAVOLINE MESI

gjendja: E mire | Dajt | 37.000 Leke

Kendi me permasa 2.70 me 2.00 bashke me dy pupa te vogla dhe tavolinen e mesit, Fresku

Botuar më 01/10/2023
37.000 leke

TAPET

gjendja: Shume e mire | 5.000 Leke

TAPET I BARDHE 290x200, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1,Rr Sami Frasheri,50m mbi shkollen ,P.Nini,Luarasi,

Botuar më 30/09/2023
5.000 leke

KULLTUKE

gjendja: Shume e mire | 28.000 Leke

KULLTUKE 3+2+PUPE, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1,Rr Sami Frasheri,50m mbi shkollen ,P.Nini,Luarasi,

Botuar më 30/09/2023
28.000 leke

DHOME GJUMI

gjendja: Shume e mire | 60.000 Leke

DHOME GJUMI E KOMPL;ETUAR, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1,Rr Sami Frasheri,50m mbi shkollen ,P.Nini,Luarasi,

Botuar më 30/09/2023
60.000 leke

DYSHEK TEK

gjendja: Shume e mire | 8.000 Leke

DYSHEK TEK I RI 190X160, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1,Rr Sami Frasheri,50m mbi shkollen ,P.Nini,Luarasi,

Botuar më 30/09/2023
8.000 leke

DYSHEK TEK

gjendja: Shume e mire | 9.000 Leke

DYSHEK TEK I RI 190X160, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1,Rr Sami Frasheri,50m mbi shkollen ,P.Nini,Luarasi,

Botuar më 30/09/2023
9.000 leke

DYSHEK

gjendja: Shume e mire | 13.000 Leke

DYSHEK DOPIO I RI 190X160, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1,Rr Sami Frasheri,50m mbi shkollen ,P.Nini,Luarasi,

Botuar më 30/09/2023
13.000 leke

PORTMANTO

gjendja: Shume e mire | 7.000 Leke

PORTMANTO 195X100, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1,Rr Sami Frasheri,50m mbi shkollen ,P.Nini,Luarasi,

Botuar më 30/09/2023
7.000 leke

ETAZHER TELEVIZORI

gjendja: Shume e mire | 15.700 Leke

Me kristaliere dhe 2 sergjena, E gjeni tek Shtepia eOfertave 2, Rruga 'Sulejman Delvina", prane hotel "Classic"

Botuar më 29/09/2023
15.700 leke
)