Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

DOLLAP

gjendja: E re | Tiranë | 13.500 Leke
Karakteristika

Gjithçka per shtepine, Ne shitje, Dollape
Dollap, 13.500 leke
Përshkrim

Me 3 kanata dhe 1 sirtare malamine ngjyre e bardhe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

13.500 leke

Botuar më 10/09/2019

Telefon
Email