Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

DOLLAP

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 26.000 Leke
Karakteristika

Gjithçka per shtepine, Ne shitje, Dollape
Dollap, 26.000 leke
Përshkrim

Me 6 kanata ngjyre druri dhe gri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

26.000 leke

Botuar më 10/09/2019

Telefon
Email