Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KOLLTUKE 3+1+1

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 22.000 Leke

Lekure ngjyre kafe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 07/04/2020
22.000 leke

KREVAT DOPIO

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 17.000 Leke

Me dyshek, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 07/04/2020
17.000 leke

FRUTIERE DRURI

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 2.500 Leke

Te punuara me dore ne menyre artizanale, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 07/04/2020
2.500 leke

PASQYRE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 8.000 Leke

Me kornize druri me gdhendje, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 07/04/2020
8.000 leke

KOLLTUKE 3+2+1

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 25.600 Leke

Klasik ngjyre bezhe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 07/04/2020
25.600 leke

KEND KOLLTUKESH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 47.000 Leke

Ngjyre bezge dhe pana, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 07/04/2020
47.000 leke

DHOME GJUMI

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 39.000 Leke

Me 2 krevate tek, etazhere murale dhe komedine, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 07/04/2020
39.000 leke

KREDENCE ME PASQYRE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 16.400 Leke

Material druri ngjyre gri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 07/04/2020
16.400 leke

TAVOLINE NGRENIE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 17.000 Leke

Me 4 karrige druri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 07/04/2020
17.000 leke

DOLLAP

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 6.000 Leke

Me 4 kanata me dizenjo me lule, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 07/04/2020
6.000 leke
)