Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KEND KOLLTUKESH, BEZHE

gjendja: Shume e mire | 25.000 Leke

Me mbulesa rezerve ngj blu, E gjeni tek Shtepia E Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 23/06/2021
25.000 leke

ETAZHER TELEVIZORI

gjendja: Shume e mire | 5.000 Leke

Me 2 sirtare, ngjyre pana, E gjeni tek "Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 23/06/2021
5.000 leke

ETAZHER TELEVIZORI

gjendja: Shume e mire | 7.500 Leke

Me nje kanate dhe 2 sirtare, E gjeni tek "Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 23/06/2021
7.500 leke

ETAZHER TELEVIZORI

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 22.000 Leke

Bardhe e zi, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 23/06/2021
22.000 leke

KEND KOLLTUKESH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 25.000 Leke

Me pupe, dhe mbulesa, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 23/06/2021
25.000 leke

KUZHINE NGJ ROVER

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 35.000 Leke

E kompletuar me frigorifer, furre + pianure, aspirator dhe lavapjate, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 23/06/2021
35.000 leke

TABAKA BALTE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 2.000 Leke

E pikturuar, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 23/06/2021
2.000 leke

KAREL PER PARUKERI

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 3.200 Leke

Ngjyre gri, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 23/06/2021
3.200 leke/cope

KREVAT PER FEMIJE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 15.200 Leke

Me tapiceri, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 23/06/2021
15.200 leke

PORTMONTO

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 1.200 Leke

E vogel, ngjyre kafe, E gjeni tek Shtepia e Ofertave 2, Rruga "Sulejman Delvina", prane shkolles "Vasil Shanto"

Botuar më 23/06/2021
1.200 leke
)