Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

STOMATOLOG/E

TDA CLINIC

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me eksperience pune minimumi 3 vjet. Orari 10.00-19.00

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme
Te interesuarit te paraqiten me CV prane klinikes

Kontakte

Ne ish-Bllok, perball Peper-it
Tiranë

Botuar më 08/11/2019

)