Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

LABORANTE DENTARE

Njoftime pune - Laborator Dentar kerkon te punesoje: Laborante Dentare per qeramik

Detyrat dhe Pagesa

70.000 - 150.000 leke + sigurime

Kontakte

Prane Shkolles Baleti

Botuar më 17/03/2023

)