Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

FARMACISTE

FARMATECH shpk

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me orar te plote dhe me turne te alternuara. Perparesi perben mesatarja dhe gjuhet e huaja. Kontrata sipas kodit te punes ne fuqi. Dergoni CV bashke me diplomen dhe listen e notave te: info@farmatech.net

Detyrat dhe Pagesa

E konsiderueshme

Kontakte

info@farmatech.net
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 08/11/2019

)