Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

ASISTENTE DENTARE Njoftime pune - Kërkohet Asistente Dentare ose Higjeniste Dentare

Paga: e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Klinika ndodhet te Komuna e Parisit, prane Postes Shqiptare nr 2, ne krah te Shkolles Kristaq Rama.

Botuar më 02/06/2023
e kenaqshme

TEKNIK/E LABORATORI Vende pune - Mundësi punësimi në Intermedica Tirane

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

Do te kenë përparësi kandidatët që kanë eksperiencë në fushën e kërkuardhe të gjithë duhet të zotërojnë njohuri të mira të gjuhës angleze dhe aftësi shumë të mira kompjuterike, kandidatët/tet duhet të kenë përfunduar minimalisht ciklin e studimeve bachelor në teknik të lartë laboratorie dhe infermier dhe të jenë të pajisur me licensë për ushtrimin e profesionit.do të kenë përparësi ata/o kandidatë/e që kanë kryer edhe ciklin e studimeve master shkencor ose profesional., dokumentacioni i kerkuar: - curriculum vitae;- fotokopje e licensës për ushtrimin e profesionit;- fotokopje e diplomës/ave;- detajet e kontaktit. http://www.intermedica.al, Tiranë

Botuar më 02/06/2023
Pagese konkuruese ne treg

INFERMIER/E Vende pune - Mundësi punësimi në Intermedica

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

Do te kenë përparësi kandidatët që kanë eksperiencë në fushën e kërkuardhe të gjithë duhet të zotërojnë njohuri të mira të gjuhës angleze dhe aftësi shumë të mira kompjuterike, kandidatët/tet duhet të kenë përfunduar minimalisht ciklin e studimeve bachelor në teknik të lartë laboratoriedhe infermier dhe të jenë të pajisur me licensë për ushtrimin e profesionit.do të kenë përparësi ata/o kandidatë/e që kanë kryer edhe ciklin e studimeve master shkencor ose profesional., dokumentacioni i kerkuar: - curriculum vitae;- fotokopje e licensës për ushtrimin e profesionit;- fotokopje e diplomës/ave;- detajet e kontaktit. http://www.intermedica.al, Tiranë

Botuar më 02/06/2023
Pagese konkuruese ne treg

SHERBIM KLIENTI Vende pune - Mundësi punësimi në Intermedica

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

Kandidatët/tet duhet të kenë përfunduar minimalisht ciklin e studimeve Bachelor.Do të kenë përparësi ata/o kandidatë/e që kanë kryer studime në fushën laboratorike / shëndetësore / biologji molekulare e të ngjashme. do te kenë përparësi kandidatët që kanë eksperiencë në fushën e kërkuardhe të gjithë duhet të zotërojnë njohuri të mira të gjuhës angleze dhe aftësi shumë të mira kompjuterike, dokumentacioni i kerkuar: - curriculum vitae;- fotokopje e licensës për ushtrimin e profesionit;- fotokopje e diplomës/ave;- detajet e kontaktit. http://www.intermedica.al, Tiranë

Botuar më 02/06/2023
Pagese konkuruese ne treg

KORRIER Mundësi punësimi në Intermedica,Pozicioni vakant

Paga: Pagese konkuruese |

- të zoterojë leje drejtimi të tipit b- të jetë i komunikueshëm dhe i kujdesshëm ne drejtimin e motorrit- eksperienca e mëparshme ne këtë pozicion përbën avantazh- motorri disponohet nga kompania, për të shprehur interesin tuaj lutemi aplikoni nëpërmjet faqes tonë.stafi përgjegjës do të kontakojë të kualifikuarit për intervistë, Tiranë

Botuar më 02/06/2023
Pagese konkuruese

PARUKIERE DHE ESTETISTE- VENDE PUNE - REINA SPA

Paga: Page baze+perqindje |

Me eksperience pune, kushte shume te mira pune, kandidatet e interesuara te dergojne cv ose te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rruga Mikel Maruli, Astir, Tiranë

Botuar më 01/06/2023
Page baze+perqindje

SANITARE - VENDE PUNE - REINA SPA

Paga: Paga e kenaqshme |

Te jete korrekte dhe detajiste, kushte shume te mira pune, Adresa: Rruga Mikel Maruli, Astir, Tiranë

Botuar më 01/06/2023
Paga e kenaqshme

SHERBIM KLIENTI Vende pune - Mundësi punësimi në Intermedica

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

Kandidatët/tet duhet të kenë përfunduar minimalisht ciklin e studimeve Bachelor.Do të kenë përparësi ata/o kandidatë/e që kanë kryer studime në fushën laboratorike / shëndetësore / biologji molekulare e të ngjashme. do te kenë përparësi kandidatët që kanë eksperiencë në fushën e kërkuardhe të gjithë duhet të zotërojnë njohuri të mira të gjuhës angleze dhe aftësi shumë të mira kompjuterike, dokumentacioni i kerkuar: - curriculum vitae;- fotokopje e licensës për ushtrimin e profesionit;- fotokopje e diplomës/ave;- detajet e kontaktit. http://www.intermedica.al, Tiranë

Botuar më 01/06/2023
Pagese konkuruese ne treg

TEKNIK/E LABORATORI Vende pune - Mundësi punësimi në Intermedica Tirane

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

Do te kenë përparësi kandidatët që kanë eksperiencë në fushën e kërkuardhe të gjithë duhet të zotërojnë njohuri të mira të gjuhës angleze dhe aftësi shumë të mira kompjuterike, kandidatët/tet duhet të kenë përfunduar minimalisht ciklin e studimeve bachelor në teknik të lartë laboratorie dhe infermier dhe të jenë të pajisur me licensë për ushtrimin e profesionit.do të kenë përparësi ata/o kandidatë/e që kanë kryer edhe ciklin e studimeve master shkencor ose profesional., dokumentacioni i kerkuar: - curriculum vitae;- fotokopje e licensës për ushtrimin e profesionit;- fotokopje e diplomës/ave;- detajet e kontaktit. http://www.intermedica.al, Tiranë

Botuar më 01/06/2023
Pagese konkuruese ne treg

INFERMIER/E Vende pune - Mundësi punësimi në Intermedica

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

Do te kenë përparësi kandidatët që kanë eksperiencë në fushën e kërkuardhe të gjithë duhet të zotërojnë njohuri të mira të gjuhës angleze dhe aftësi shumë të mira kompjuterike, kandidatët/tet duhet të kenë përfunduar minimalisht ciklin e studimeve bachelor në teknik të lartë laboratoriedhe infermier dhe të jenë të pajisur me licensë për ushtrimin e profesionit.do të kenë përparësi ata/o kandidatë/e që kanë kryer edhe ciklin e studimeve master shkencor ose profesional., dokumentacioni i kerkuar: - curriculum vitae;- fotokopje e licensës për ushtrimin e profesionit;- fotokopje e diplomës/ave;- detajet e kontaktit. http://www.intermedica.al, Tiranë

Botuar më 01/06/2023
Pagese konkuruese ne treg
)