Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BUSINESS DEVELOPMENT COORDINATOR

Njoftime pune - MEDICANA HEALTH GROUP

Kërkon të punësojë

Kriteret

- -Pershkrimi Punes: * Informimi rreth spitalit dhe sherbimeve te spitalit. * Pergatitja e dokumenteve. * Mbane maredhenje te mira me qendren ne Turqi duke bashkerenduar punen dhe duke ndjekur procedura. * Organizimi dhe planifkimi i aktiviteteve te stafit. * Ben perkthime me shkrim dhe verbalisht nga gjuha turke ne gjuhen shqipe dhe anasjelltas. * Organizime te mbledhjeve dhe te seminareve. - - KUALIFIKIMET E KERKUARA: 1. Niveli i Edukimit Bachelor. 2. Pervoje pune ne shendetsi (minimum dy vite). 3. Te kete njohuri te gjuhes Shqipe, Angleze dhe Turke (mundesisht edhe Boshnjake). 4. Te kete njohuri ne perdorimin e paketes Microsoft Office. 5. Mosha ne mes 25-50 vjet. 6. Te jete komunikativ dhe te kete aftesi te shitjes dhe bindese. 7. Te kete network dhe te jete i/ e pershtatshem per pune ekipore. 8. Patent Shoferi B. ***Te interesuarit te dergojne CV ne: [email protected] ose te kontaktojne ne: 00905375924174

Detyrat dhe Pagesa

.

Kontakte

MEDICANA HASTANE ISLETMECILIGI ANONIM SIRKETIALEMDAG CAD. NO:113 ÜSKÜDAR/ ISTANBUL . Vergi Dairesi: ANADOLU KURUMLAR VERGI DAIRESI MÜD.
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 17/03/2023

)