Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BERBER

Njoftime pune - BERBER BESI

Kërkon të punësojë

Kriteret

Berber. Kushte te mira pune, Me eksperience pune mbi 2 vjet

Detyrat dhe Pagesa

50% e xhiros ditore

Kontakte

Pazari Ri

Botuar më 26/05/2023

)