Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

NDIHMES PARUKIERE Njoftime pune - SALLON VIKI - MIRELA ZALLA Kërkon të punësojë

Paga: paga duke filluar nga 40.000 leke ( me mundesi rritje ne varesi te eksperiences) |

Me eksperience pune, ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Rruga e Elbasanit, tek Qyteti Studenti, Tiranë

Botuar më 24/03/2023
paga duke filluar nga 40.000 leke ( me mundesi rritje ne varesi te eksperiences)

INFERMIER Njoftime pune - Kerkohen 2 Infermier full time ne kliniken Infermieri 24 ore

Paga: duke filluar nga 60.000 |

(M&F) te interesuararit duhet te kene eksperience pune dhe te jene te pajisur me patente klasi B, Adresa: Kodra e Diellit - Tiranë

Botuar më 24/03/2023
duke filluar nga 60.000

MANIKYRISTE Njoftime pune - TUTTESTETICA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, te interesuarat te dergojne cv me email: [email protected] ose ne numerin e telefonit, Adresa: Ish Blloku, mbrapa librit Universitar, rr. “Nikolla Tupe” nr. 2

Botuar më 23/03/2023
e kenaqshme

PARUKIERE Njoftime pune - TUTTESTETICA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, te interesuarat te dergojne cv me email: [email protected] ose ne numerin e telefonit, Adresa: Ish Blloku, mbrapa librit Universitar, rr. “Nikolla Tupe” nr. 2

Botuar më 23/03/2023
e kenaqshme

RECEPSIONISTE Njoftime pune - TUTTESTETICA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune., Adresa: Ish Blloku, mbrapa librit Universitar, rr. “Nikolla Tupe” nr. 2

Botuar më 23/03/2023
e kenaqshme

OFFICE COORDINATOR Njoftime pune - MEDICANA HEALTH GROUP Kërkon të punësojë

Paga: e konsiderueshme |

- -Pershkrimi Punes: * Informimi rreth spitalit dhe sherbimeve te spitalit. * Pergatitja e dokumenteve. * Mbane maredhenje te mira me qendren ne Turqi duke bashkerenduar punen dhe duke ndjekur procedura. * Organizimi dhe planifkimi i aktiviteteve te stafit. * Ben perkthime me shkrim dhe verbalisht nga gjuha turke ne gjuhen shqipe dhe anasjelltas. * Organizime te mbledhjeve dhe te seminareve. - - KUALIFIKIMET E KERKUARA: 1. Niveli i Edukimit Bachelor. 2. Pervoje pune ne shendetsi (minimum dy vite). 3. Te kete njohuri te gjuhes Shqipe, Angleze dhe Turke (mundesisht edhe Boshnjake). 4. Te kete njohuri ne perdorimin e paketes Microsoft Office. 5. Mosha ne mes 25-50 vjet. 6. Te jete komunikativ dhe te kete aftesi te shitjes dhe bindese. 7. Te kete network dhe te jete i/ e pershtatshem per pune ekipore. 8. Patent Shoferi B. ***Te interesuarit te dergojne CV ne: [email protected] ose te kontaktojne ne: 00905375924174, Adresa: MEDICANA HASTANE ISLETMECILIGI ANONIM SIRKETIALEMDAG CAD. NO:113 ÜSKÜDAR/ ISTANBUL . Vergi Dairesi: ANADOLU KURUMLAR VERGI DAIRESI MÜD.

Botuar më 21/03/2023
e konsiderueshme

BUSINESS DEVELOPMENT COORDINATOR Njoftime pune - MEDICANA HEALTH GROUP Kërkon të punësojë

Paga: e konsiderueshme |

- - Pershkrimi Punes: * Informimi rreth spitalit dhe sherbimeve te spitalit. * Pergatitja e dokumenteve. * Mbane maredhenje te mira me qendren ne Turqi duke bashkerenduar punen dhe duke ndjekur procedura. * Organizimi dhe planifkimi i aktiviteteve te stafit. * Ben perkthime me shkrim dhe verbalisht nga gjuha turke ne gjuhen shqipe dhe anasjelltas. * Organizime te mbledhjeve dhe te seminareve. - - KUALIFIKIMET E KERKUARA: 1. Niveli i Edukimit Bachelor. 2. Pervoje pune ne shendetsi (minimum dy vite). 3. Te kete njohuri te gjuhes Shqipe, Angleze dhe Turke (mundesisht edhe Boshnjake). 4. Te kete njohuri ne perdorimin e paketes Microsoft Office. 5. Mosha ne mes 25-50 vjet. 6. Te jete komunikativ dhe te kete aftesi te shitjes dhe bindese. 7. Te kete network dhe te jete i/ e pershtatshem per pune ekipore. 8. Patent Shoferi B. ***Te interesuarit te dergojne CV ne: [email protected] ose te kontaktojne ne: 00905375924174, Adresa: MEDICANA HASTANE ISLETMECILIGI ANONIM SIRKETIALEMDAG CAD. NO:113 ÜSKÜDAR/ ISTANBUL . Vergi Dairesi: ANADOLU KURUMLAR VERGI DAIRESI MÜD.

Botuar më 21/03/2023
e konsiderueshme

AGJENT MARKETINGU Njoftime pune - Kompani Farmaceutike Kërkon: *Agjent Marketingu*

Paga: e kenaqshme |

Me orar të plotë dhe pagë shumë të mirë. Në dispozicion ka makinë, cel, IPad.Preferohet të ketë eksperience në këtë fushë, dërgoni cv në: [email protected]

Botuar më 20/03/2023
e kenaqshme

AGJENT SHITJESH Njoftime pune - Kompani Farmaceutike Kërkon: *Agjent Shitjesh*

Paga: e kenaqshme |

Me orar të plotë dhe pagë shumë të mirë. Në dispozicion ka makinë, cel, IPad.Preferohet të ketë eksperience në këtë fushë, dërgoni cv në: [email protected]

Botuar më 20/03/2023
e kenaqshme

ESTETISTE Njoftime pune - ESTETIKE DEA Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA |

Te jete profesioniste dhe korrekte ne pune

Botuar më 19/03/2023
OFROHEN PAGA TE LARTA
)