Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNETOR

ALUMIL ALBANIA

ALUMIL ALBANIA SHPK, ME SELI NË AUTOSTRADËN TIRANË-DURRËS, KM I 7-TË, OPERON NË SHQIPËRI QË PREJ VITIT 2004 DHE ËSHTË NJË NGA KOMPANITË MË TË MËDHAPËR PRODHIMIN DHE SHITJEN ME PAKICË DHE SHUMICË TË PRODUKTEVE TË ALUMINIT NË TREGUN SHQIPTAR.ALUMIL ALBANIA SHPK ËSHTË PJESË E ALUMIL S.A. ME SELI NE SELANIK-GREQI I CILI ËSHTË GRUPI MË I MADH NË PRONËSI PRIVATE,PËR EKSTRUDIMIN E ALUMINIT NË EUROPËN JUG-LINDORE, PËRSA I PËRKET KAPACITETEVE PRODHUESE, PËR SISTEME KOMPLETE TË PROFILEVE PREJ ALUMINI.

Kriteret

I Mesem, Mesem Profesional, 9 VjeÇar
Nuk ka nevoje per eksperience
Preferohet mosha 20-50 vjec
Kohe e plote

Detyrat dhe Pagesa

Punëtorë në Linjë Prodhimi
E konkurueshme
Transport vajtje -ardhje nga Fabrika ne Tiranë-Zogu i Zi-Unaza e Madhe e Tiranes-Astir- dhe anasjelltas si dhe Fabrikë-Institut-Kamëz-Laknas-Bërxulle-Vorë-Fabrikë dhe Anasjelltas-Pese dite pune ne Jave (E Hene-E Premte).-Puna behet me turne (Turni i I-re 06:00-14:00, Turni i II-te 14:00-22:00)-Paga baze pa shtesat e turneve 41,500 Leke Neto-Nese punohet ore jashte orarit, diten e Shtune ose te Djele paguhet ekstra sipas Kodit te Punes-Paga e gjitha e deklarur ne Tatime dhe e paguar ne Banke plus sigurimet e plota te paguara nga Kompania-Page te trembedhjete plus shperblim vjetor per arritje rezultatesh-Pushime vjetore 28 dite kalendarike-Festa Zyrtare pushim-Mbulim privat shendetesor falas.
Të interesuarit mund te kontaktojne ne WattsApp ne numrin 0688021790, te dorëzojne CV-në dorazi ose te paraqiten per Interviste në selinë e Kompanise

Kontakte

Autostrada Tiranë – Durrës, km 7
Tiranë
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 17/03/2023

)