Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SELEKSIONUES Njoftime pune - "Skrap 2007" Kerkon: Punetor/e Seleksionuese Plastike dhe Manovrator

Paga: Ofrohen paga te larta |

Telefononi ne: 0672036326, Adresa: SHESHI SHQIPONJA, MBRAPA ISH AMC

Botuar më 29/11/2021
Ofrohen paga te larta

MANOVRATOR Njoftime pune - "Skrap 2007" Kerkon: Punetor/e Seleksionuese Plastike dhe Manovrator

Paga: Ofrohen paga te larta |

Telefononi ne: 0672036326, Adresa: SHESHI SHQIPONJA, MBRAPA ISH AMC

Botuar më 29/11/2021
Ofrohen paga te larta

MANOVRATOR Njoftime pune - "Skrap 2007" Kerkon: Punetor/e Seleksionuese Plastike dhe Manovrator

Paga: Ofrohen paga te larta |

Telefononi ne: 0672036326, Adresa: SHESHI SHQIPONJA, MBRAPA ISH AMC

Botuar më 28/11/2021
Ofrohen paga te larta

SELEKSIONUES Njoftime pune - "Skrap 2007" Kerkon: Punetor/e Seleksionuese Plastike dhe Manovrator

Paga: Ofrohen paga te larta |

Telefononi ne: 0672036326, Adresa: SHESHI SHQIPONJA, MBRAPA ISH AMC

Botuar më 28/11/2021
Ofrohen paga te larta

PUNONJES Njoftime pune - FIRME PRIVATE NE MAMINAS kerkon DJEM DHE VAJZA per pune ne: AVOLXHIME ELEKTRIKE

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA |

Me ose pa eksperience pune. Kushte shume te mira pune, Adresa: Maminas. Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 28/11/2021
OFROHEN PAGA TE LARTA

PUNONJES Njoftime pune - FIRME PRIVATE NE MAMINAS kerkon DJEM DHE VAJZA per pune ne: AVOLXHIME ELEKTRIKE

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA |

Me ose pa eksperience pune. Kushte shume te mira pune, Adresa: Maminas. Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 28/11/2021
OFROHEN PAGA TE LARTA

PUNETOR Kompania Alumil Albania Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Paga fillestare 36.000 Leke Neto ne Muaj per pese dite pune ne Jave |

Arsimi: i mesem - mesem profesional - 9 vjeçar, -nuk ka nevoje per eksperience, -preferohen kandidatë te moshës nga 20 deri 55 vjeç, -prodhim, lyerje, paketim, sistemim dhe ngarkim te profileve te aluminit, -transport vajtje -ardhje nga tirana dhe kamza ne fabrike dhe anasjelltas-puna behet me turne (turni i i-re 06:00-14:00, turni i ii-te 14:00-22:00, turni i iii-te 22:00-06:00)-nese per nevoja pune, punohet ore jashte orarit, turnin e iii-te (22:00-06:00), diten e shtune ose te djele paguhet ekstra sipas kodit te punes-paga e gjitha e deklarur ne tatime dhe e paguar ne banke plus sigurimet e plota te paguara nga kompania-page te trembedhjete plus shperblim vjetor per arritje rezultatesh-pushime vjetore 28 dite kalendarike-festa zyrtare pushim-mbulim privat shendetesor falas., dergoni cv ne [email protected], Adresa: Autostrada Tirane Durres km7, Tiranë

Botuar më 26/11/2021
Paga fillestare 36.000 Leke Neto ne Muaj per pese dite pune ne Jave

PUNETOR Oferta pune - Kompania Alumil Albania Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Paga fillestare 36.000 Leke Neto ne Muaj per pese dite pune ne Jave (E Hene-E Premte) |

Arsimi: i mesem - mesem profesional - 9 vjeçar, -nuk ka nevoje per eksperience, -preferohen kandidatë te moshës nga 20 deri 55 vjeç, -prodhim, lyerje, paketim, sistemim dhe ngarkim te profileve te aluminit, -transport vajtje -ardhje nga tirana dhe kamza ne fabrike dhe anasjelltas-puna behet me turne (turni i i-re 06:00-14:00, turni i ii-te 14:00-22:00)-nese punohet ore jashte orarit, turnin e iii-te, diten e shtune ose te djele paguhet ekstra sipas kodit te punes-paga e gjitha e deklarur ne tatime dhe e paguar ne banke plus sigurimet e plota te paguara nga kompania-page te trembedhjete plus shperblim vjetor per arritje rezultatesh-pushime vjetore 28 dite kalendarike-festa zyrtare pushim-mbulim privat shendetesor falas., dergoni cv ne [email protected], Adresa: Autostrada Tirane- Durres Km 7, Tiranë

Botuar më 26/11/2021
Paga fillestare 36.000 Leke Neto ne Muaj per pese dite pune ne Jave (E Hene-E Premte)

PUNETOR Oferta pune - Kompania Alumil Albania Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Paga fillestare 36.000 Leke Neto ne Muaj per pese dite pune ne Jave (E Hene-E Premte) |

Arsimi: i mesem - mesem profesional - 9 vjeçar, -nuk ka nevoje per eksperience, -preferohen kandidatë te moshës nga 20 deri 55 vjeç, -prodhim, lyerje, paketim, sistemim dhe ngarkim te profileve te aluminit, -transport vajtje -ardhje nga tirana dhe kamza ne fabrike dhe anasjelltas-puna behet me turne (turni i i-re 06:00-14:00, turni i ii-te 14:00-22:00)-nese punohet ore jashte orarit, turnin e iii-te, diten e shtune ose te djele paguhet ekstra sipas kodit te punes-paga e gjitha e deklarur ne tatime dhe e paguar ne banke plus sigurimet e plota te paguara nga kompania-page te trembedhjete plus shperblim vjetor per arritje rezultatesh-pushime vjetore 28 dite kalendarike-festa zyrtare pushim-mbulim privat shendetesor falas., dergoni cv ne [email protected], Adresa: Autostrada Tr-Dr km 7, Tiranë

Botuar më 26/11/2021
Paga fillestare 36.000 Leke Neto ne Muaj per pese dite pune ne Jave (E Hene-E Premte)

PUNETOR MAGAZINE Kompania Alumil Albania Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: -Paga fillestare 38.000 Leke Neto ne Muaj (E Hene-E Premte 08:00-16:30, Te Shtunen 08:00-13:00) |

Arsimi: i mesem - mesem profesional, eksperienca si punetor magazine perben avantazh, -marrjen ne dorezim dhe sistemimin e lendes se pare si dhe cdo lloj malli apo produkti tjeter ne magazine-shperndan lenden e pare dhe produktet e tjera ndihmese neper sektoret perkates ne fabrike-miremban paster magazinen-ndihmon pergjegjesin e magazines ne punet e perditshme, -transport vajtje -ardhje nga qendra & unazen e madhe te tiranes, fabrike dhe anasjelltas-nese punohet ore jashte orarit, paguhet ekstra sipas kodit te punes-paga e gjitha e deklarur ne tatime dhe e paguar ne banke plus sigurimet e plota te paguara nga kompania-page te trembedhjete-pushime vjetore 28 dite kalendarike-festa zyrtare pushim-mbulim privat shendetesor falas., dergoni cv me te dhenat tuaja ne adresen e emaili-it [email protected]l.com, Adresa: Autostrada Tr-Dr km7, Tiranë

Botuar më 26/11/2021
-Paga fillestare 38.000 Leke Neto ne Muaj (E Hene-E Premte 08:00-16:30, Te Shtunen 08:00-13:00)
)