Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SPECIALIST Njoftime pune - KOMPANIA "SONI DURAL" kerkon: SPECIALIST PRODHIMI DHE MONTIMI PER ALULMIN DHE PLASTIKE

Paga: * OFROHEN PAGESA SHUME TE MIRA |

* TE INTERESUARIT TE JENE KORREKTE NE PUNE

Botuar më 25/02/2024
* OFROHEN PAGESA SHUME TE MIRA

INXHINIER PUNË TIRANA

Paga: 80 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion |

Drejtues i përgjithshëm prodhimikriteret:të ketë përfunduar studimet e larta në inxhinieri mekanike, ndërtimi, hidro, etjtë ketë përvojë minimale 6 vite si inxhinier drejtues teknik apo drejtues prodhimitë ketë aftësi dhe njohuri kompetente lidhur me proceset e prodhimit dhe ndërgjegjen per respektimin e afateve.te ketë aftesi te mira organizative dhe menaxheriale per te drejtuar njerez dhe procese prodhimite ketë aftesi te mira komunikuese dhe drejtuese per te operuar ne indipendence dhe marre përgjegjësite qe i takojne lidhur me pozicionin, Tiranë

Botuar më 24/02/2024
80 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion

INXHINIER PUNË TIRANA

Paga: 80 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion |

Drejtues i përgjithshëm prodhimikriteret:të ketë përfunduar studimet e larta në inxhinieri mekanike, ndërtimi, hidro, etjtë ketë përvojë minimale 6 vite si inxhinier drejtues teknik apo drejtues prodhimitë ketë aftësi dhe njohuri kompetente lidhur me proceset e prodhimit dhe ndërgjegjen per respektimin e afateve.te ketë aftesi te mira organizative dhe menaxheriale per te drejtuar njerez dhe procese prodhimite ketë aftesi te mira komunikuese dhe drejtuese per te operuar ne indipendence dhe marre përgjegjësite qe i takojne lidhur me pozicionin, Tiranë

Botuar më 24/02/2024
80 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion

INXHINIER MEKANIK PUNË TIRANA

Paga: 80 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion |

Inxhinier mekanik ne projektimkriteret:-te kete mbaruar arsimin e larte, dega ixhinieri mekanike-te dije te perdori shume mire programin solidworks- njohes i mire i gjuhes angleze- te kete saktesi dhe perpikmeri ne dorezimin e projektevepunohet : e hene - e premte, 8:15-16:00, Tiranë

Botuar më 23/02/2024
80 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion

PUNETOR Njoftime pune - "Skrap 2007" Kerkon: Punetor te thjeshte per Seleksionimin e Metaleve

Paga: Ofrohen paga te larta |

Telefononi ne: 0672036326, Adresa: SHESHI SHQIPONJA, MBRAPA ISH AMC

Botuar më 23/02/2024
Ofrohen paga te larta

PUNETOR Njoftime pune - SERVIS HMK kekron: * STUKATOR / BOJAXHI. * MEKANIK. * XHENERIK. Kërkon të punësojë

Paga: * OFROHEN PAGESA SHUME TE MIRA |

* TE INTERESUARIT TE JENE KORREKTE NE PUNE! PRANOJME EDHE NXENES PER NE STUKO, Adresa: Rr. “Elbasanit”, ne krah te pallatit te Brigadave, midis hotel Agron dhe Brilant

Botuar më 23/02/2024
* OFROHEN PAGESA SHUME TE MIRA

SALDATOR PUNË TIRANA

Paga: 80000-100000 Leke Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Saldatorkerkesat :të ketë eksperience si saldator me argon dhe elektrode.të ketë deshire per punevendndodhja: rinastransporti: i siguruarpunohet : e hene -e premteorari: 8:15-16:15paga: 80000-100000 leke/neto

Botuar më 22/02/2024
80000-100000 Leke Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

VINçIER PUNË TIRANA

Paga: 2600 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Kushtet:1. kandidati duhet te kete eksperience pune te meparshme;2. te zoteroj leje drejtimi me kategorite perkatese per mjetet e renda ;3. te disponoje deshmi aftesimi profesional4. te jete i gatshem te punoj ne terren dhe me volum pune;5. te kete aftesi te mira per te punuar ne grup;, Tiranë

Botuar më 22/02/2024
2600 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

SALDATOR PUNË TIRANA

Paga: 80000-100000 Leke Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Saldatorkerkesat :të ketë eksperience si saldator me argon dhe elektrode.të ketë deshire per punevendndodhja: rinastransporti: i siguruarpunohet : e hene -e premteorari: 8:15-16:15paga: 80000-100000 leke/neto

Botuar më 22/02/2024
80000-100000 Leke Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

SALDATOR PUNË TIRANA

Paga: 80000-100000 Leke Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Saldatorkerkesat :të ketë eksperience si saldator me argon dhe elektrode.të ketë deshire per punevendndodhja: rinastransporti: i siguruarpunohet : e hene -e premteorari: 8:15-16:15paga: 80000-100000 leke/neto

Botuar më 22/02/2024
80000-100000 Leke Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion
)