Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

BIZNES PUNIME DURALUMINI Kërkon të punësojë Punetor

Me ose pa eksperience ne fushen e Duraluminit, Adresa: Ish Misto Mame Tirane (para godines se UKT-ish Kompania Plus)

Botuar më 17/07/2019

Kerkohet Punetor

Per pune te ndryshme, Adresa: Rr. "5 Maji", tregu i Medresese, tek ish Kombinati Mishit

Botuar më 16/07/2019

Ndermarrja Albatex Sh.p.k. e cila operon ne fushen e prodhimit te motorave elektrike hap vende te lira pune per pozicionin: Menaxher

/pergjegjes i linjes se prodhimit. Kriteret qe duhet te permbushin kandidatet: -Mosha nga 25-35 vjec. -Te jete i afte te komunikoje normal italisht ne te folur dhe ne te shkruar. -Te kete njohuri te perdorimit te kompjuterit, paketes Microsoft Office, email etj. -Te zoteroje patente -Mbi te gjitha te kete deshire per te punuar. Si të aplikoni:Per te aplikuar per kete mundesi, ju lutem dergoni CV ne adresen e emailit. Cv-ja juaj eshte e sigurt dhe do te trajtohet ne konfidencialitet te plote, Adresa: Zona industriale ne autostraden Tirane-Durres, kilometri 6, mbas QTU, prane Vodafone Tirane

Botuar më 16/07/2019

EASY RENT A CAR Kërkon të punësojë Specialist

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

Shitje. Kandidatet e pershtatshem preferohen te kene eksperience pune ne shitje. Te kene njohuri te gjuhes Angleze. Te jene te komunikueshem dhe efikas ne pune. Te kene njohuri dhe pasion per makinat. Te interesuarit mund te kontaktojne ne numrin e telefonit ose te aplikojne nepermjet emailit:, Adresa: Zogu i zi , pall Teknoprojekt, kati 2, ngjitur me Ring Center

Botuar më 12/07/2019
e kenaqshme dhe siguracione

EASY RENT A CAR Kërkon të punësojë Mekanik

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

Te kene ndjekur kurs ose shkolle ne degen e mekanikes. eksperience pune ne kete pozicion, te jene korrekt dhe te perkushtuar ne pune. Te interesuarit mund te kontaktojne ne numrin e telefonit ose te aplikojne nepermjet emailit, Adresa: Zogu i zi , pall Teknoprojekt, kati 2, ngjitur me Ring Center

Botuar më 12/07/2019
e kenaqshme dhe siguracione

Firma Shpigel Glass Kërkon të punësojë Punetor

Alumini dhe xhami, me ose pa eksperience pune, page e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Vaqarr Tirane

Botuar më 09/07/2019

KANTIER DETAR NE PORTO ROMANO, DURRES KERKON TE PUNESOJE: Punetor

Punetor te thjesht per pune te ndryshme ne Kantier. Mosha deri 38 vjeç, Adresa: Durres; Porto Romano. Lutemi kontaktoni nga e Hena – Shtune, ora 09:00 – 18:00 ne:

Botuar më 09/07/2019

KANTIER DETAR NE PORTO ROMANO, DURRES KERKON TE PUNESOJE: Punetor

Me eksperience pune ne: Prerje Metali, Saldim, Punime Hekuri, etj. Mosha deri 38 vjeç, Adresa: Durres; Porto Romano. Lutemi kontaktoni nga e Hena – Shtune, ora 09:00 – 18:00 ne:

Botuar më 09/07/2019

EBEZLA SH.P.K Prodhim dhe Montim Ulluqesh Kërkon të punësojë Punetor

Per prodhim dhe montim te ulluqeve te profileve te ndryshme te llamarines. Me eksperience pune. Ofrohen pagesa te larta, Adresa: Bulevardi Blu, Kamez

Botuar më 08/07/2019