logo

Çelësi

Tracking pixel for ad 877899
no image

MOS E HUMB

BE YOU - TECH - BASEUS ACMEJOY 6-PORT TYPE-C HUB ADAPTER

ALL 6.500

Tirane • Albania

Përshkrimi

BE YOU - TECH - BASEUS ACMEJOY 6-PORT TYPE-C HUB ADAPTER

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Ky Power Bank është një zgjidhje kompakte dhe e lehtë karikimi e krijuar për komoditet në lëvizje. Portat e integruara të karikimit Micro dhe Type-C lehtësojnë rimbushjen e shpejtë, Follow on Instagram: be.you.tech

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Që njoftimi yt të jetë sa më efektiv dhe i suksesshëm, ndiq disa këshilla të rëndësishme që do të ndihmojnë në këtë proçes.

Çelësi është zgjidhja perfekte për ty si qytetar apo biznes

ad

EXPIRED