Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

NDIHMES MAKINIST SHTYPI MEDIA - PRINT Shtypshkronje dhe Shtepi Botuese Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e negociushme |

Pranohen edhe pa eksperience, te ndihmoje makinistin kryesor gjate procese te punes, Tiranë

Botuar më 26/09/2023
e negociushme
)