Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNONJES NJOFTIME PUNE - Rrjeti i supermarketeve Bio-Alb Kërkon të punësojë

Paga: 50.000 leke |

Punonjës në repartin e produkteve të bulmetit dhe mishit• mosha nga 20 deri në 50 vjeç• të kenë aftësi të mira në komunikim dhe për të punuar në grup• eksperienc në profile të ngjashme, dërgoni cv tuaj në emailin e mëposhtëm ose të dorëzohet në një prej pikave tona., Tiranë

Botuar më 02/06/2023
50.000 leke

INVENTARIZUES ECO MARKET

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e kenaqshme |

Arsimi: i larte, Leje drejtimi: kategoria b, Programet kompjuterike: microsoft excel, me experince, Tiranë

Botuar më 02/06/2023
e kenaqshme
)